Foto equip

Foto equip

dijous, 3 de març del 2011

Les OSSES a les TERRITORIALS

Aquest passat cap de setmana es va disputar el Campionat Estatal de Seleccions Territorials a Girona (GEiEG). La selecció catalana contava amb jugadores de l’INEF com l’Aroa (capitana de la selecció), Lorena Ferrer, María Ribera, Angela del Pan, Clara Costa, Meritxell Urbiola, Conchi Ramos, Marta Pocurull i debutants com la Laura Esbrí, Marta Costa i Alex Castillón.

Raquel Erro, la nostra capitana de l’INEF,malgrat que estava convocada en un primer moment, no va poder jugar pel seu trencament del lateral intern. A més a més, la Marta Pocurull va ser una baixa d’última hora per problemes renals que esperem que no sigui res greu i es recuperi d’aviat!

Així doncs, dissabte 26 de febrer va començar les Territorials. Catalunya començava jugant contra Castella i Lleó. La nostra selecció va sortir molt agressiva, motivada i concentrada per guanyar aquesta primera final i, així es va demostrar en el resultat final, amb un 0-62 a favor. Amb un descans d’una hora, la Selecció Catalana va tornar a sortir al camp disposada a arribar a la final. Aquesta vegada però, l’equip contrari era la Selecció Madrilenya. En un partit on la possessió de la pilota predominava en les catalanes i la dava

ntera era força superior, però no es va saber crear els espais suficients per acabar de definir sent el resultat final: 5-10 en contra. Per tant, la Selecció Catalana perdia així la oportunitat de disputar la final. Ja només quedava remuntar i guanyar la medalla de bronze contra les gallegues.

Així doncs, diumenge es va sortir a per totes (estrenant la nova samarreta “quatribarrada” amb els nostres colors), demostrant que la Catalana encara tenia molt per ensenyar. Resultat final: 32-0 a favor.

Després d’un cap de setmana molt intens (tant físicament com psicològicament), toca preparar-se pel proper partit de la lliga catalana: aquest dissabte dia 5 a les 16.00h contra el CEU al nostre camp de l’Hospitalet.

Darrere aquest partit, ja només quedarà un partit de Divisió d’Honor, que es disputarà a Madrid contra Majadahonda i a on l’INEF es jugarà la lliga nacional.

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA