Foto equip

Foto equip

diumenge, 19 de desembre del 2010

3era victòria a Divisió d'Honor

Ahir es va disputar el partit entre INEF Barcelona-CRAT Coruña corresponent a la tercera jornada de lliga Nacional-Divisió d'Honor. Aquest encontre enfrontava els dos equips que lideraven la classificació d'aquesta lliga. Era, per tant, un partit decisiu per les aspiracions al títol de tots dos.


© Ernesto Aradilla


El partit va començar amb 10 minuts de retard i molt fred al camp de la Feixa Llarga. Als primers compasos del partit, l'INEF va ser el clar dominador amb un joc molt dinàmic i disciplinat. Fruit d'aquest esforç va arribar la primera marca a mans de la Marta Pocurull, que la Urbi va transformar quedant el marcador 7-0. Després d'aquest inici, la possessió va recaure a mans de les gallegues, en part gràcies a continus cops de càstig que l'àrbitre assenyalava a l'equip local, molt discutits per les jugadores ja que era excessivament estricte amb les barcelonines i molt permissiu amb les visitants. Malgrat això, gràcies a una bona defensa i a la falta de definició del CRAT, no varen a arribar a puntuar. Més endavant, l'Aroa González, va assajar al materialitzar una jugada de maul dintre de 22 contrària. Aquesta vegada, però, no es va transformar. Amb aquest marcador vàrem arribar a la mitja part.



© Luis Sánchez Narro

En aquest segon temps, es va mantenir la tònica del primer: possesió per CRAT gràcies als nombrosos cops de càstig, però bona defensa catalana. Gràcies a la bones qualitats de les nostres jugadores que varen saber aprofitar les oportunitats, varen arribar els dos últims assajos que ens donaven la victòria i el punt bonus, de mans de la Maria Ribera (amb transformació de la Meritxell Urbiola) i la Marta Pocurull, sent el marcador final 24-0 per les locals.
El 15 titular el formaven: Lorena, Aroa, María Ribera, Marta Costa, Maira, María Lillo, Clara Costa, Ángela, Raquel, Urbi, Gina, Conchi, Laura, Martina i Marta Pocurull. Els canvis varen ser Maira per Àlex, Gina per Anna, Tània per María Lillo, Eli per Lorena i Sheyla per Marta Costa.



© Luis Sánchez Narro



L'INEF Barcelona es posiciona així al cap davant en solitari de la lliga Nacional amb 15 punts, seguida de Majadahonda amb 11, que va guanyar a l'altre equip català en competició, el GEIEG, pròxim rival de l'INEF Barcelona en Divisió d'Honor.

Agraïr des d'aquí a tothom que va venir a veure-nos i en especial als fotògrafs que malgrat el fred i les males condicions llumíniques varen poder retratar una gran jornada de rugbi femení.



© Ernesto Aradilla


A la nit varem fer l'anual sopar de Nadal, al que varem afegir una mica de celebració pel partit :)

4 comentaris:

lorelais ha dit...

bueniiisimoooo!!! ^^

Anònim ha dit...

Donde se ven las fotos de Luis Sanchez que no las encuentro

Anònim ha dit...

Donde se ven las fotos de Luis Sanchez que no las encuentro

Ernesto ha dit...

Bones Festes i Bon Any !!

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA