Foto equip

Foto equip

dijous, 7 d’octubre del 2010

Comencem la temporada 2010-2011

Aquest cap de setmana comença la temporada de rugbi femení a Catalunya. L'INEF Barcelona es mesurarà a casa contra el CEU en la primera jornada de la Copa Catalana.
L'any passat l'INEF Barcelona ja es va proclamar campió d'aquesta competició que es va desenvolupar durante el mes d'octubre. Aquest any però, degut als canvis introduïts al calendari amb el nou format de lliga nacional, les semifinals tindran lloc a principis de febrer i la final serà a finals de maig. Haurem d'esperar doncs a final de temporada, per veure si l'INEF Barcelona revalida el títol.


fotonista.ernesto67@gmail.com

www.ernesto67.com



Després d'una pretemporada físicament forta, les osses tenen més ganes que mai de començar l'any de competicions. És a l'inici de la temporada quan les jugadores de l'INEF Barcelona volen mostrar l'actitud que portaran durant l'any. La il·lusió de les noves incorporacions junt amb les ganes de les més veteranes segur que faran d'aquesta temporada, un altre any per recordar.

El partit tindrà lloc dissabte dia 9 a les 19:30 al camp de l'Hospitalet. Esperem comptar amb tots els seguidors de les osses!


PENSA EN VERD!! i fins dissabte!

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA