Foto equip

Foto equip

dijous, 5 de novembre del 2009

L’INEFC Barcelona treu Bonus d’un partit atípic.

El passat dissabte, va tenir lloc a l’Hospitalet del Llobregat el primer partit de la lliga contra la Unió Esportiva Santboiana. Un partit contra un rival directe en la lluita per primera posició en la Lliga Catalana.

INEF - Santboiana por Rugby Català.

© Luis Sánchezluisonline@telefonica.net

El més interessant del partit va ser l’àrbitre, que va ser el protagonista d’un rugbi atípic. Van ser molts els intercanvis de pilotes en els rucks i en les melés, pels cops de càstig xiulats principalment.

L’INEFC no va saber jugar en aquestes condicions, entrant en un joc que era de tot menys rugbi. L’únic positiu del partit va ser el resultat, aconseguint Bonus davant un equip amb tradició i amb jugadores molt importants i de molta experiència.

Per altra banda, sabem que és el primer partit de lliga, que l’INEFC Barcelona és de tot menys conformista i que volem molt més. La nostra actitud és treballar i sempre anant a més, aprenen en cada partit, amb cada rival i en cada entrenament.

INEF - Santboiana por Rugby Català.

© Luis Sánchezluisonline@telefonica.net

Ús deixem algunes anècdotes del partit (frases de l’àrbitre):

  • El ruck és quan existeix un placat i un placador. (no fa falta ningú mes).
  • Si us plau, farem les melés més senzilles.
  • Teniu que aprendre a jugar en totes les condicions, ja sé que surten en fora de joc!
  • La seva jugadora està capacitada per jugar de pilier? (a una jugadora de sant Boi, internacional amb la selecció).
  • Si no expulso algú et convido a un cubata (dirigida a la nostra entrenadora abans de començar el matx).
  • ....

1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat es lamentable l'imatge d'un Arbitre que faci aquest comentaris, l'Àrbitre ha d'esser serio avans, durant i despres del partit, no se qui us va arbitrar, però ja m'imagino i si tot això que escribiu es cert, envieu una carta a arbitresfcr@gmail.com i clar si us plau signeu com Inefc de Barcelona. Segur us faran cas, i no tindreu d'esperar a comentaris masclistes o fora de contexta.

Un partit es important desde un Infantil fins a un senir femení o masculí, el respecte es i ha de ser mutuo.

Es sorprendent aquest noticia malgrat no vagi signada, que l'Inefc parli aixi del Àrbitre,en sap molt de greu per el respecte que ha tingut i te, i quan han sortit bons arbitres d'Inefc, actiu o retirats, sempre la seva projecció va ser prou bona.
L'Olaf, el Bernat i el Marc Riera, o d'altres que no va ser lo seu però van deixar bona emprenta per el seu caracter i personalitat molt positiva, la María Gonzalez, la Rosa Calafat o la Ines Etxeguibel.

Molt gros va tindre d'esser per redactar aixi la noticia i malgrat no estigui jo en el Comité Catala d'Àrbitres en sap greu tot això. Si envieu el comentari redactat i signat segur l'actual President del Arbitres Catalans, Aloy, us contestara, de veritat anime-vos.

Salutacions

Gabriel Casero
Arbitre del Comité du Roussillon

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA