Foto equip

Foto equip

diumenge, 15 de novembre del 2009

12 Representants de l’INEFC Barcelona a la Selecció Catalana i 9 a la Selecció Nacional,

Catalunya 24 – França Militar 0 por Rugby Català.
© Ernestofotonista. ernesto67@gmail.com
La selecció catalana femenina de rugby ha jugat un partit amistós amb la selecció nacional francesa militar formada per integrants dels exèrcits de terra, mar, aire i Gendarmeria. Catalunya s’ha fet amb el partit des del principi malgrat la pluja caiguda minuts abans del partit que ha fet que el terreny no estigués en bones condicions. Catalunya ha esta superior a les franceses, fent un joc molt dinàmic, guanyant melés i touches. Les franceses eren força atlètiques cosa que no ha impedit a les jugadores catalanes desplegar un joc de gran nivell.
Catalunya-Francia Militar por Rugby Català.
© Luis Sánchez luisonline@telefonica.net
Les fotos del partit les podeu trobar a:
Catalunya-Francia Militar por Rugby Català.
© Luis Sánchez luisonline@telefonica.net
Entre les jugadores d’aquesta selecció 12 representants de l’INEF, Aroa, Lorena, María, Cris,Maira, Ona, Henson, Angela, Erro, Urbi Puku i la lessionada Laura que no poder participar.
D’altra banda entre els dies 5 i 8 es disputarà a Madrid la concentració nacional que ajuntarà a les millors jugadores de tot el territori. Nou jugadores de l’ INEF Barcelona han estat convocades: AROA GONZÀLEZ, CLARA COSTA, ANGELA DEL PAN, MARTA PUCURULL, MARÍA RIBERA, LAURA ESBRI, LORENA FERRER, MERIXEL URBIOLA Y CONCHI RAMOS.
Des del club moltes felicitats a totes i a seguir treballant!

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA

RUGBI FEMENÍ INEF BARCELONA